Du är här: Inköp > Inleverans > Rapportera mottagningskontroll > Knappen Kommentar

Knappen Kommentar

Under knappen Kommentar går det att skriva en kommentar till mottagningskontrollen, t.ex. om det blivit en kassation. Dessa kommentarer kan ses i rutin Leverantörsvärdering, via listval Kassation sedan listtyp Logg med Kommentar ikryssad.

Det går även att koppla filer på knappen Dokumentvisning, t.ex. ett kassationsprotokoll, om tilläggsfunktionen Dokumenthantering finns installerad.