Du är här: Inköp > Leverantörer > Uppdatering leverantörer > Knappen Instr...

Knappen Instruktion

Om Mottagningskontroll är markerat aktiveras knappen Instr... Under den knappen går det att skriva in texter eller instruktioner till mottagningskontrollen av gods från leverantören.

Om tilläggsfunktionen Dokumenthanteringär installerad, går det på knappen för Dokumentvisning/-koppling att koppla externa dokument, t.ex. kontrollformulär.