Du är här: Inköp > Leverantörer > Uppdatering leverantörer > Orderutskrift via

Orderutskrift via

Det finns här möjlighet att välja en förvald metod (skrivare, fax eller e-post) för utskrift av order. Den metoden blir då förvald i orderhuvudet på inköpsorder gjorda för den leverantören.

Vid utskrift av ordern i Utskrift inköpsorder, går det sedan att välja knappen Skicka eller skriv ut enligt inställning på order under Fönsterfunktioner. Utskrifter kan då göras mer rationellt.