Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Leverantörsfakturalogg > Jämför prisalternativ

Jämför prisalternativ

Under Alternativ går det för samtliga summerande listtyper välja prisalternativ att jämföra med. Förvalt är det standardpris (S).

Väljs verkligt pris (V) tas standardpriset vid definitivbokningstillfället (alt. inleveransrapporteringen), så att prisdifferensen (PD) i leverantörsfakturaloggen beräknas lika som och överensstämmande med PD i Inköpsstatistik leverantörer.