Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Registrera leverantörsfakturor > Knappen Ändringslogg

Knappen Ändringslogg

Här visas loggade ändringar på leverantörsfakturan om loggning av förändringar i leverantörsreskontra i rutinen Val av loggning, under menyn Skrivare / Användare i Systemvårsmodulen är aktiverad. Valet styr bara över skapande och ändringar i leverantörsreskontran. Notera att en makulering av en leverantörsfaktura loggas alltid och går inte att avaktivera. I rutinen Lista borttagen data kan sedan makulerade leverantörsfakturor visas och i rutinen Lista ändringslogg visas övriga förändringar som loggats.