Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Registrera leverantörsfakturor > Knappen Fördela diff

Knappen Fördela diff

Tryck på denna knapp för att fördela ut differenser mellan Fakturabelopp och Orderbelopp. Fördelningen av differensen görs procentuellt till alla aktuella rader som är av radtyp 1. Detta kan t.ex. vara användbart då det tillkommit generella tillägg på fakturan som ska belasta samtliga artiklar på ordern.