Du är här: Inköp > Leverantörsreskontra > Registrera leverantörsfakturor > Knappen Preliminärkoppla

Knappen Preliminärkoppla

Tryck på denna knapp för att preliminärkoppla order(rader) till fakturan. Detta kan användas då orderkopplingen inte är komplett (underlag saknas eller man avser att göra klart vid senare tillfälle). Orderrader som preliminärkopplats visas med gul färg. En sådan faktura blir endast ankomstregistrerad/prel.bokad och går inte att betala.