Du är här: Inköp > Order > Flödesanalys - Inköp > Konsekvenser

Konsekvenser

Här visas det antal konsekvenser som uppstår gentemot de typer av behov valda att analysera mot. Ej valda behov är här gråmarkerade.

Konsekvenser.

Med knapparna går det att filtrera i strukturlistan, t.ex. genom att i det här fallet klicka på knappen för Kundorder så visas enbart de 3 orderrader där förseningar uppstår gentemot kundorder.

Med hjälp av filtreringsknapparna går det alltså i listan enbart se vilka försenade inleveranser som orsakar försenade utleveranser av kundorder.