Du är här: Inköp > Order > Flödesanalys - Inköp > Summering

Summering

Här går det att se en summering och välja en filtrering av orderrader i strukturlistan, baserat på alla orderrader, orderrader med konsekvens eller orderrader utan konsekvens.

Summering.

Siffran 14 före alternativet orderrader visar i det här exemplet det antal orderrader som beräkning skett på. Siffran (16) visar det antal orderrader som valts på fliken Beställ. Siffran 8 till höger strax under 1:a raden talar om antal orderrader som visas i strukturlistan. Det värde som här visas kommer av den filtrering som kan göras med knapparna under Konsekvenser.

Siffran 8 före orderrader med konsekvens visar antal orderrader som blir försenade. Välj detta alternativ för att enbart se orderrader med konsekvens. Finns konstaterat försenade orderrader visas det antalet strax under 2:a raden.

Siffran 6 före orderrader utan konsekvens visar antal orderrader som inte blir försenade. Välj detta alternativ för att enbart se orderrader utan konsekvens.

Orderrader med konsekvens visas i strukturlistan med en röd figur . Orderrader utan konsekvens visas med en grön figur .