Du är här: Inköp > Order > Orderförteckning - Inköp > Listtyper

Listtyper

Under Listtyp finns val av olika listtyper. Listtyperna visar olika detaljerad information om inköpsorder. Det finns även möjlighet att uppdatera kontering på order. De val som finns är:

* Finns tilläggsfunktionen Lagerställehantering installerad går det även att uppdatera lagerställe på order i listan Lagerställe. Adminsitratörer och användare med Utökad LS-hantering kan välja lista Lagerställe.

Under Utskriftsexempel, visas exempel på de olika listtyperna med förklaringar.