Du är här: Inköp > Order > Utskrift leveransplan > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Nedan visas ett exempel på hur blanketten Leveransplan ser ut. Vid artikelvis utskrift skapas en leveransplan per artikel medan utskrift sorterat på artikel ger flera artiklar per leveransplan.

Notera att under rubriken De 3 senaste leveranserna visas alltid de tre senaste inleveranserna. I det här fallet fanns det bara en inleverans förut, då visas på blanketten ett antal frågetecken på de övriga raderna.

Alternativ enhet kan hanteras i rutinen. Hantering sker enligt inställningen "Visa i alt. enhet" som angetts i artikelns Planeringsinfo i Uppdatering artiklar.

Blanketten Leveransplan.