Du är här: Inköp > Order > Utskrift leveransplan > Beställningsbild, urvalsläge

Beställningsbild, urvalsläge

När Preliminärt urval valts, öppnas den Closedhögra delen av beställningsbilden i urvalsläge, den vänstra delen är inte längre aktiv. För att komma tillbaka till den vänstra delen väljs knappen Avbryt.

Högra delen av beställningsbilden.

I den högra delen av fönstret visas alla artiklar inom det artikelintervall eller alla artiklar med koppling till den leverantör, som valts i den vänstra delen av fönstret. Vid valet Sorterat på artikel visas enbart leverantörskoden i högra delen och varje leveransplan innehåller då samtliga artiklar till respektive leverantör.

När den högra delen av fönstret är aktiv går det även välja Förhandsgranska under Fönsterfunktioner. Då kommer leveransplan för markerad artikel eller leverantörskod att skrivas ut på bildskärm.