Du är här: Inköp > Order > Utskrift leveransplan / EDI > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Nedan visas utskriftsexempel på listorna. Alternativ enhet kan hanteras i rutinen. Hantering sker enligt inställningen "Visa i alt. enhet" som angetts i artikelns Planeringsinfo i Uppdatering artiklar.

ClosedStandard

I denna lista visas information om leverantören, artikelkod, enhet, portkod och förråd som visar var artikeln ska levereras. Information visas om artikelns senaste tre inleveranser. Order och prognosplaner visas med detaljerad information. Här går att avmarkera de leveransplaner som inte ska importeras.

Utskriftsexempel på listtyp Standard.

ClosedSummerad lista

Här visas enbart leverantörskod, artikelnummer samt om inköpsförslag eller inköpsorder finns.

Utskriftsexempel på listtyp Summerad.