Du är här: Startbok i MONITOR > Konfigurering och underhåll > Systemunderhåll > Val för nytt test/historikföretag

Val för nytt test/historikföretag

I dialogrutan ClosedVal för nytt test/historikföretag görs inställningar för vilken typ av databas samt vilken typ av företag som ska skapas.

Dialogruta för att välja företag, typ av databas och typ av företag.

Företag

Här visas de skarpa företagsdatabaser som finns upplagda.

Obs! Markera rätt företag till vilket testföretag eller historikföretag ska skapas!

Typ av databas

För ett testföretag går det att markera vilken typ av databas det gäller. Följande val finns:

Typ av företag

Markera här vilken typ av företag det gäller. Följande val finns:

Obs! I textfältet till höger om valet Test måste du låta texten börja med "Test" för att det ska skapas ett testföretag. Du kan dock lägga till ytterligare text efter som beskriver testföretaget. Om du ändrar texten till något annat och inte låter texten börja med "Test", kommer databasen att skapas som ett historikföretag.