Du är här: Lager > Artiklar > Import årsbudget / årsvolym > Fönstret Import årsbudget / årsvolym

Fönstret Import årsbudget / årsvolym

I övre delen av fönstret väljs om importen ska ske till Årsbudget eller Årsvolym, vilken fil som ska importeras väljs samt vilken decimalavskiljare som ska användas. Importen görs sedan med knappen Importera.

Efter importen visas importresultatet i en lista i fönstret. I listan importresultat är det lätt att kontrollera uppgifterna innan lagringen verkställs. Här visas bland annat Gammal- och Ny budget samt diff % vid import av årsbudget. Vid import av årsvolym visas bland annat Gammal- och Ny årsvolym samt diff %.

Den importerade listan kan sorteras genom att dubbelklicka på rubrikerna.

Under Lagra i listan markeras de rader som ska lagras. Lagring utförs med Spara under Fönsterfunktioner eller under Arkiv på Fönstermenyn.