Du är här: Lager > Artiklar > Uppdatering artiklar - Lager > Alternativt pris

Alternativt pris

Aktiveras om en alternativ enhet väljs. Alt. pris definieras som Standardpris x Omräkningsfaktor.

Om det alternativa priset ändras så ändras även standardpriset. Priset används endast i denna bild för att kunna ange pris i alternativ enhet istället för ordinarie enhet.

Det går att hantera ett aktuellt och ett kommande alternativt pris i systemet. Kommande alternativt pris anges i fältet till höger.