Du är här: Lager > Artiklar > Uppdatering artiklar - Lager > Knappen Hyperlänkar

Knappen Hyperlänkar

Här går det att koppla hyperlänkar till artikeln. Hyperlänken kan t.ex. peka på en webbsida med produktinformation för artikeln, eller ett dokument, men den kan även peka på något annat (ett dokument i filsystemet t.ex.). Hyperlänkarna kan ses även i Artikelfråga. Genom att klicka på länken öppnas den webbsida eller det dokument den pekar på.

Fönstret Hyperlänkar.

Lägg till hyperlänk.