Du är här: Lager > Artiklar > Uppdatering artiklar - Lager > Planeringsinfo per lagerställe

Planeringsinfo per lagerställe

Om tilläggsfunktionen Lagerställehantering är installerad går det även att lägga in planerinsinfo per lagerställe på en artikel. Då aktuellt lagerställe är ett annat än artikelns "huvudlagerställe", visas rubriken Planeringsinfo <huvudlagerställe> i brun färg och alla planeringsparametrar är inaktiverade. På namnlisten i rutinfönstret visas då aktuellt lagerställe.

I detta läge finns även knappen längst upp till höger på planeringsfliken och som öppnar nedanstående fönster, där det går att välja om det ska skapas egen planeringsinformation för det aktuella lagerstället.

Fönstret Planeringsinfo./lagerställe.

Om egen planeringsinformation väljs att skapas för lagerstället visas även en varning, eftersom detta inte går att ångra efteråt på artikeln.

Varningsruta.

Därefter tänds alla fält under rubriken Planeringsinformation och det ser ut som om fliken visar artikelns huvudlagerställe. Nu går det att lägga in planeringsinformation som gäller enbart för det aktuella lagerstället.