Du är här: Lager > Artiklar > Volymvärdesanalys > Fliken Beställning

Fliken Beställning

På fliken Beställning görs i övre delen en selektering av artiklar ur artikelregistret. För att beräkna volymvärdet av hela artikelsortimentet, lämna dessa fält tomma.

I nedre delen väljs vilken ABC-kodsberäkning som ska göras. Under Beräkna volymvärde enligt prisalternativ väljs prisalternativ på köp- och egentillverkade artiklar. Med knappen ABC-koder går det att se och i förhand ändra fördelning. Det går även att välja vilka Artikeltyper som ska tas med.