Du är här: Lager > Behovsplanering > Tidsförflyttningsanalys > Selektering/Gruppering

Selektering/Gruppering

Det går att selektera order utifrån följande alternativ:

Selekteringarna skapar en lista över artiklar med registrerade order. Är det strukturartiklar som selekterats, beaktas även underliggande artiklar. Vid körningen från listan görs sedan omplanering av de order som markerats för omplanering.

* Selektering på Lagerordernr finns att välja då tilläggsfunktionen Lagerställehantering är installerad.