Du är här: Lager > Inventering > Inventeringsdifferens > Alternativ

Alternativ

Prisalternativ K-artiklar

Här väljs för vilken pristyp som inventeringsdifferens ska beräknas på för köpta artiklar.

Prisalternativ T/L-artiklar

Här väljs för vilken pristyp som inventeringsdifferens ska beräknas på för tillverkade och lagerförda artiklar.

Minsta värde

Här kan anges ett minsta värde i kronor av inventeringsdifferens eller summerad differens. Detta kan användas för att enbart se stora differenser eller t.ex. för inte se differenser som är noll på listan.

De artiklar där beloppet av inventeringsdifferensen (positiv eller negativ) understiger det värde som anges här visas inte på listan. T.ex., anges här "1000" kr visas inte artiklar med 999 kr eller -999 kr i värde av inventeringsdiff.

Visa Kommentar

Detta val finns då listtyp Logg är vald. Markeras detta val visas kommentarer som är gjorda vid inventeringen av en artikel.

Visa standardenhet

Om Visa standardenhet valts, så visas listan i Standardenhet dessutom visas rubriken "Alt" i listan och en asterisk (*) visas för artiklar som har multipla enheter.