Du är här: Lager > Kvalitet > Kvalitetsbristkostnader > Listtyper

Listtyp

Här väljs vilken listtyp som ska visas. Förutom standardlistan finns det olika listtyper beroende på vilken gruppering som valts.

Väljs gruppering på Avvikelsedatum eller Registreringsdatum går det att summera listan per vecka eller månad.

På övriga grupperingsalternativ utom Avvikelsenummer, går det att välja en summerad lista.

Listtypen Extra info finns tillgänglig vid gruppering på Avvikelsenummer.

Finns tilläggsfunktionen Lagerställehantering installerad kan användare med Utökad LS-hantering även välja en lista för lagerställe.

Se utskriftsexempel på listorna med förklaringar.