Du är här: Lager > Kvalitet > Rapportera aktivitet > Fliken Beställning

Fliken Beställning

Fliken Beställning visas då rutinen startats. I övre delen selekteras aktiviteter att rapportera för användaren, med de olika alternativ som finns.

Under Grundtyper går det att välja för vilka grundavvikelsetyper aktiviteter ska visas i listan. Förvalt är alla avvikelsetyper markerade.

Det går även välja att endast visa de aktiviteter som har föregående aktivitet avslutad.