Du är här: Lager > Order > Registrera lagerorder > Fliken Rader

Fliken Rader

På fliken Rader registreras vad som ska beställas. På en redan tidigare registrerad lagerorder går det här att ta bort rader, ändra rader och lägga till rader.

Det finns olika radtyper för en orderrad. Radtyp väljs först på en ny orderrad. Orderraderna består sedan av olika kolumner med uppgifter för orderraden. Kolumnerna kan förändras beroende på vilken radtyp som angivits. De kolumner som finns som standard är:

Dessutom finns Extra radinformation för pos. samt knappen Beräkna sped.info. där det går att beräkna orderns vikt och volym.

Det går att få fram ytterligare information och funktioner på orderrader med Informationsmenyn på höger musknapp.