Du är här: Lager > Order > Registrera lagerorder > Leveransadress

Leveransadress

I leveransadressen finns 1 rad för företagets namn, 2 rader för gatuadress, 2 rader för postadress samt 1 rad för land. Samtliga registrerade rader skrivs ut på lagerordern. Uppgifter om leveransadress för lagerorder hämtas från Företagsinformation, det är då senast valda leveransadress för den användaren som hämtas. Första gången är det aktiv leveransadress för lagerstället (Till) som hämtas.

Multipla leveransadresser

Det går att ändra leveransadress på en viss lagerorder genom att välja leveransadress från adressregistret.

Under knappen help0076.gif går det att hämta en leveransadress. Det går att välja leveransadresser registrerade på företaget, kunder, leverantörer och olika lagerställen. Om "Kunder" eller "Leverantörer" väljs visas ett fält för kund- respektive leverantörskod. Där det går att hämta leveransadresser registrerade på respektive kund eller leverantör. Adress väljs till vänster i fönstret med tangenterna eller genom att klicka.

Fönster för att välja av multipla leveransadresser.

Ledtexten för leveransadress i registreringsbilden visar inom parentes hur många leveransadresser det finns att välja på företaget under knappen för multipla leveransadresser.

Ledtexten visar att det finns tre leveransadresser.