Du är här: Lager > Order > Utskrift lagerorder > Välja enstaka order

Välja enstaka order

1. Tryck på knappen Mer>>> i den vänstra delen av fönstret. Den högra delen av fönstret kommer nu att aktiveras. För att komma tillbaka till beställningsdelen, klicka på knappen <<<Min.
  2. Det är nu möjligt att ange eller välja de ordernummer som önskas att skrivas ut. Det går också att förhandsgranska en order.
  3. Väljs Skriv ut under Fönsterfunktioner.
  4. Det görs en blankettkontroll efter utskrift. För de lagerorder som skrivits ut finns nu möjlighet att godkänna utskrifterna eller avbryta.