Konfiguration

Om tilläggsfunktionen Produktkonfigurator är installerad och då en produkt hämtas upp som är kopplad till en konfiguration, visas knappen till höger om artikelbenämningen där det går att granska den aktuella konfigurationen.

Fönster för att granska en konfiguration till ett serienummer.

Fönstret visar varje valgrupp, val (artikel/variabel) samt antal/värde. Längst till höger finns en knapp som visar eventuell bild (t.ex. .gif eller .jpg) som är kopplad till ett val.

I nedre delen visas information om vem som skapat konfigurationen och när, ändrat av och när, den t-order som serienumret och konfigurationen är kopplad till, om konfigurationen ingår i en kundorder och så serienumret. Längst ned visas variantkod från konfigureringen och det går att se kommentarer och kopplade dokument.

Läs mer om Produktkonfigurator i handboken Tillämpningar.