Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Ta bort poster > Att ta bort en post utan kopplingar

Att ta bort en post utan kopplingar

Hämta upp en post som ska tas bort. I exemplet nedan, är det en Produktionsgrupp från rutinen Uppdatering Produktionsgrupper som ska tas bort.

Välj Redigera | Ta bort eller klicka på knappen Radera. Bekräfta borttag av posten. Kontroll sker nu mot olika register.

Klicka på Ja för att verkställa borttaget.

Kontrollfråga, Avregistrera produktionsgrupp.

Nu fanns det inte några kopplingar, och posten kunde tas bort. Kvittera bara avregistreringen med OK.

Bekräftelse på avregistrering.