Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Hantering av grafer i listor > Graftyp

Graftyp

Under Graftyp kan du välja en viss typ av diagram att presentera värdena i listan med. Det finns 17 fördefinierade diagram att välja mellan. Dessutom kan du för vissa typer av diagram välja att ha ett rundat eller upphöjt utseende på diagrammet. Varje typ av diagram kan du även välja att visa i ett 3D-utförande.

Bild på fönstret Graftyp.