Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Lägga in kommentarer eller instruktioner > Kopiera...

Kopiera...

För att kopiera en befintlig textfras, klicka på denna knapp. I fönstret Kopiera som kommer upp går det att välja av de befintliga textnummer som finns i registret. Det går att hoppa mellan föregående eller nästa samt mellan första och sista textnummer. Välj ett textnummer och klicka på OK för att kopiera den texten. Till skillnad från att koppla en text så skapar kopiering av text ett nytt textnummer. Detta innebär att ändringar på ursprunglig text inte påverkar kopierad text.

Bild på fönstret Kopiera.