Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Lägga in kommentarer eller instruktioner > Koppla ifrån / ny

Koppla ifrån / ny

Med denna knapp tar du bort befintliga kopplingar av textfraser och kopplade filer på en post samt tömmer textfältet. Finns det filer kopplade till denna post kommer en kontrollfråga upp att även dessa kommer att tas bort. Bekräfta där med Ja för att ta bort alla kopplingar. Textnummer sätts sedan till 0 för en ny textfras. Lagring av borttag sker med OK i kommentarsfönstret.