Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Lägga in kommentarer eller instruktioner > Radera textnummer

Radera textnummer

Med denna knapp tar du bort en befintlig koppling på en post och tömmer textfältet. Ett kontrollfråga dyker först upp där du får bekräfta borttaget. Textfrasen tas sedan bort ur det textregistret.

Obs! Var säker på att textfrasen inte har kopplingar på andra poster innan du raderar den. Ska endast kopplingen tas bort men frasen behållas i det textregistret, välj istället knappen Rensa text.