Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Lägga in kommentarer eller instruktioner > Spara mall...

Spara mall...

Många textfraser kan fungera som standardfraser, som används ofta i olika sammanhang. Då kan det vara användbart att spara en sådan textfras som textmall. Ska en textfras sparas som mall, klicka på knappen Spara mall... I fönstret som kommer upp, välj nästa lediga nummer och klicka på OK. Mallar märks med en asterisk (*).

Bild på fönstret Spara mall.