Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Kopiera poster med Spara som... > Spara som... kund och leverantör

Spara som... kund och leverantör

Väljer du alternativet Spara som... på en post i kund- eller leverantörsregistret, kommer följande fönster upp där du kan ange kund-/leverantörsnummer på den nya kunden/leverantören. Lämnar du fältet tomt, blir numret nästa lediga i den aktuella nummerserien.

Spara som... kund. (Fönstret för Spara som... leverantör ser ut på motsvarande sätt).

Obs! Du kan inte använda Spara som... och välja ett befintligt kund- eller leverantörsnummer, utan att först ta bort den kunden/leverantören. Försöker du spara över en befintlig kund eller leverantör visas ett meddelande om detta.