Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Kopiera poster med Spara som... > Spara som... order/faktura, offert och förfrågan

Spara som... order/faktura, offert och förfrågan

Order/Faktura

Väljer du alternativet Spara som... på en post i ett order- och fakturaregister, kommer följande fönster upp där du kan ange ordernummer på den nya ordern/fakturan. Lämnar du fältet tomt, blir ordernumret nästa lediga i den aktuella ordernummerserien.

Bild på fönstret Spara som... i ett order- och fakturaregister.

Offert

Väljer du alternativet Spara som... på en post i offertregistret, kommer följande fönster upp där du kan ange offertnummer på den nya offerten. Lämnar du fältet tomt, blir offertnumret nästa lediga i den nummerserien.

Bild på fönstret Spara som... i offertregistret.

Förfrågan

Väljer du alternativet Spara som... på en post i förfråganregistret, kommer följande fönster upp där du kan ange förfrågannummer på den nya förfrågan. Lämnar du fältet tomt, blir förfrågannumret nästa lediga i den nummerserien.

Bild på fönstret Spara som... i förfråganregistret.