Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Kopiera poster med Spara som... > Spara som... projekt

Spara som... projekt

Väljer du alternativet Spara som... på en post i projektregistret, kommer följande fönster upp där du anger projektnummer och benämning på det nya projektet.

Fönstret Spara som... för projekt.

Generera nya textnummer?

Här kan du välja om nya textnummer (fritexter, kommentarer och instruktioner) ska genereras eller om det ska bli samma textnummer eller om textnummer inte ska kopieras.