Du är här: Startbok i MONITOR > Generella funktioner och metoder > Hantering av grafer i listor > Välj serier

Välj serier

Under Välj serier kan du välja att ändra vad som ska visas på värdeaxeln. I det här exemplet finns det val som TB (Täckningsbelopp i kronor), TG % (Täckningsgrad i procent), Belopp (kronor) samt Antal (styck). Det går även att kombinera flera val. Om flera val kombineras öppnas i fönstret fält, där du kan välja sorteringsordning på kategoriaxeln och om en beskrivning ska visas samt läge för denna.

Vilka val som finns här är beroende av vilken lista grafen visas i.

Fönstret Välj serier