Du är här: Startbok i MONITOR > Programfönstret > Funktioner i programfönstret > Anpassa

Anpassa

Fönstret Anpassa är uppdelat i olika flikar efter olika delar i systemet som det går att göra personliga anpassningar av. Samtliga inställningar som görs här gäller per användare och företag. Inställningarna träder i kraft omgående efter att dessa godkänns med OK.

I nedre delen av fönstret finns knappen ClosedMed.status... där du kan styra vilka olika bekräftelsemeddelanden som ska visas eller inte för olika händelser som hör till MONITOR-till-MONITOR, aviseringar och ordererkännande till kund.

Markera/avmarkera här under Visa de olika bekräftelsemeddelanden du vill ska visas respektive inte visas. Förvalt är alla markerade att visas. Men det går även att välja att inte visa ett bekräftelsemeddelande från själva meddelandefönstret, då blir det avmarkerat här automatiskt.

Fönstret meddelandestatus.

De flikar som finns i fönstret Anpassa är: