Du är här: Startbok i MONITOR > Programfönstret > Funktioner i programfönstret > Att byta lagerställe

Att byta lagerställe

Om du använder tilläggsfunktionen Lagerställehantering i MONITOR och tillhör en rättighetsgrupp som har Utökad LS-hantering i en eller flera rutiner, är det smidigt att byta lagerställe i dessa rutiner. Utökad LS-hantering sätts i rutin Rättigheter i Systemvård.

Du kan då byta lagerställe med knappen under Fönsterfunktioner (då den visas där). Det lagerställe som är förvalt för dig som användare, vilket väljs i rutin Användare i Systemvård, har ett litet hus och en grön bock i fönstret Byta lagerställe.

Alternativt kan du temporärt byta förvalt lagerställe att arbeta i genom att dubbelklicka i lagerställefältet på statusraden eller genom att välja Arkiv | Byt lagerställe…

Är ett rutinfönster aktivt samtidigt som du väljer att byta lagerställe, kommer en fråga upp om du vill byta lagerställe för aktiv rutin. Klicka OK här.

Fråga att byta lagerställe för aktiv rutin.

ClosedAtt byta lagerställe

1. Välj Arkiv | Byt lagerställe…
  2. I fönstret Byta lagerställe, markera det lagerställe du vill byta till och klicka på OK.