Du är här: Startbok i MONITOR > Programfönstret > Menyer och verktygsfält > Modulmeny

Modulmeny

På verktygsfältet Modulmenyn aktiveras de olika modulerna i MONITOR. Knapparna på verktygsfältet är kopplade till Rutinmenyn som visar alla undermoduler och rutiner i den modul som är aktiv. För mer information om vilka undermoduler som finns på Rutinmenyn, läs under kapitlet Modulerna i MONITOR. Knappraden har motsvarande menyrubrik Moduler på Fönstermenyn.

Knapparna representerar de olika huvudmodulerna. Varje knapp har en symbol för varje modul och dess färg i MONITOR: Tillverkning (röd), Inköp (gul), Försäljning (ljusgrön), Lager (mörkgrön), Verkstadsinformation (blå), Redovisning (magenta), Systemvård (grå), Egna rapporter (turkos) samt diagramsymbolen längst till höger som är en genväg till MONITOR Beslutsstöd*.

Modulmenyn.

Knappar på Modulmenyn kan även nås med kortkommando Ctrl+Alt+T, I, F, L, V, R, S, B. T.ex. för att aktivera Tillverkning, tryck Ctrl+Alt+T. Det går även att använda tangenten Alt Gr istället för Ctrl+Alt.

* Notera att genvägen till MONITOR Beslutsstöd är gråad om användaren saknar rättigheter till programmet, eller om systemet är av typen MONITOR Basic.