Du är här: Systemvård > Agenten > Automatkörningar > Menystruktur

Menystruktur

Menystrukturen i MONITOR visas här grafiskt med modulerna på högsta nivå och rutinerna på lägsta nivå. Varje modul visas med knappsymbolen på Modulmenyn. Menystrukturen går att maximera eller minimera på samma sätt som i Utforskaren i Windows. De rutiner som visas är de som är möjliga att använda för automatkörning.

Menystruktur i Automatkörningar.

Med hjälp av "dra-och-släpp" av en rutin från Menystruktur till Sekvens i högra delen av fönstret, skapas en automatkörning av den rutinen, antingen till en ny sekvens eller till en befintlig.