Du är här: Systemvård > Agenten > Resultatbevakning > Allmänt om Resultatbevakning

Allmänt om Resultatbevakning

Varför denna rutin?

Resultatbevakning är en rutin som ingår i tilläggsfunktionen Agenten.

I fönstret Resultatbevakning visas resultat från automatkörningar och bevakningsuppdrag som har detta meddelandesätt av resultatet. Användare ser endast resultat som adresserats till denne. Om meddelanden till inloggad användare i MONITOR finns i resultatdatabasen, visas ett litet brev på statusraden. Med ett dubbelklick på denna ikon öppnas denna rutin. Om det finns ogranskade resultat indikeras detta med ett rött utropstecken på brevikonen. När MONITOR startas indikeras nya resultat även med en animerad textremsa samt en ljudsignal.