Du är här: Systemvård > Agenten > Resultatbevakning > Fönstret Resultatbevakning

Fönstret Resultatbevakning

Fönstret består av tre flikar där den första visar de olika resultat som användaren mottagit.

Den andra fliken är avsedd för granskning av resultaten. Resultaten är tillgängliga för granskning ända tills resultatet permanent raderas av användaren. Finns flera mottagare av resultatet hanterar var och en sina egna mottagna resultat.

Observera att systemanvändaren (Admin) eller användare av typen "administratörsekvivalent" ser samtliga mottagares resultat, varför extra uppmärksamhet krävs av dessa användare vid radering av resultat.

På den tredje fliken görs inställningar av inläsningsintervall.