Du är här: Systemvård > Agenten > Resultatbevakning > Fliken Granska

Fliken Granska

Fliken Granska öppnas med markerat resultat från resultatfliken vid klick på knappen Lista bildskärm eller ikonen längst till vänster för det aktuella resultatet.

Från granskafliken är det möjligt att skriva ut resultatet och är det presenterat i form av "Lista bildskärm" går det också att sortera och filtrera listan innan eventuell utskrift.