Du är här: Systemvård > Allmänt > Blanketter parametrar > Blanketter

Blanketter

Under Blanketter visas blanketterna för respektive blankettfamilj. Välj en blankett för att se inställningarna för den blanketten eller för att ändra inställningarna. De blanketter som sänds med e-post bifogas som pdf-fil.

Alla blanketter som heter E-post (tidigare Fax) på slutet används då blanketten ska skickas med e-post och fax, som görs med knappen Skicka via e-post eller parametern Fax i utskriftsrutiner och förhandsgranskafönster. Övriga blanketter är avsedda för pappersutskrift.

Försäljning

Omfattar blanketter för Offert*, Offert E-post, Ramorder, Ramorder E-post, Ordererkännande, Ordererkännande E-post, Ändrat ordererkännande, Ändrat ordererkännande E-post, Följesedel, Följesedel levererat, Faktura, Faktura E-post, Kontantnota, Proformafaktura, Kontoutdrag, Kontoutdrag E-post, Kravutskrift, Kravutskrift E-post, Räntefaktura, Räntefaktura E-post, Samlingsföljesedel, EDI-faktura, EDI-faktura E-post, Pallflagga, Pallflagga EDI, Avtal, Packlista samt Packlista Etikett/Pallflagga.

Blanketter i familjen Försäljning.

* Blanketten Offert fungerar som en "förvalsblankett". Det betyder att de parametrar som väljs för den blanketten sedan kan sättas som förvalt på alla övriga blanketter. Då Offert är markerad finns knappen Sätt som förvalt med vilken valda parametrar sätts på alla övriga blanketter i alla blankettfamiljerna och som har motsvarande parametrar. E-postblanketter (de som har E-post i namnet) har från början de förvalda inställningar som finns för motsvarade blankett avsedd för pappersutskrift.

Inköp

Omfattar blanketter för Förfrågan, Förfrågan E-post, Svar Förfrågan, Svar Förfrågan E-post, Ramorder, Ramorder E-post, Inköpsorder, Inköpsorder E-post, Följesedel, Orderbekräftelse, Orderbekräftelse E-post, Påminnelse orderbekräftelse, Påminnelse orderbekräftelse E-post, Påminnelse leverans, Påminnelse leverans E-post, Pallflagga, Inköpsanmodan, Inköpsanmodan E-post, Utskrift leveransplan, Ändrad inköpsorder, Ändrad inköpsorder E-post samt Avtal.

Blanketter i familjen Inköp.

Spedition

Omfattar blanketter för SIS Fraktsedel, CMR Fraktsedel, EDI-fraktsedel (IFTMIN), DB Schenker (Sverige), PostNord (Sverige), DHL (Sverige), Adresslapp, DSV Road (Sverige), Avisering E-post text, Avisering fax samt Avisering.

Blanketter i familjen Spedition.

Bank/PlusGiro

Omfattar blanketter för Bankgiro samt PlusGiro.

Blanketter i familjen Bank/PlusGiro.

Kvalitet

Omfattar blanketter för avvikelsehantering. Det är Bekräftelse (kund), Svar (kund), Reklamationsrapport (leverantör), Avvikelserapport (kund, leverantör samt internt).

Blanketter i familjen Kvalitet.

Lager

Omfattar blanketter för lagerorder. Lagerorder tillämpas om tilläggsfunktionen Lagerställehantering är installerad. Här finns också blanketter för pallflaggor för olika Rapporteringshändelser/lagertransaktioner.

Blanketter i familjen Lager.

Tillverkning

Omfattar blanketter för Inköp op.lego, Inköp op.lego E-post, Följesedel op.lego, Påminnelse orderbekräftelse op.lego, Påminnelse orderbekräftelse E-post op.lego, Påminnelse leverans op.lego, Påminnelse leverans E-post op.lego, Pallflagga lageringång (inleverans tillverkningsorder), Pallflagga ej lageringång (pågående tillverkningsorder mellan operationer), Pallflagga avsändning (till legoleverantör) samt Leveransplan op.lego.

Blanketter i familjen Tillverkning.

Redovisning

Omfattar blankett för Projektrapport.

Blankett i familjen Redovisning.

Service

Omfattar blanketter för Serviceoffert, Serviceoffert E-post, Serviceorder, Serviceorder E-post, Servicerapport samt Servicerapport E-post.

Blanketter i familjen Service.