Du är här: Systemvård > Allmänt > Registrera bokföringsår > Knappen Kopiera om kontoplan

Knappen Kopiera om kontoplan

Denna knapp visas enbart om ett kommande bokföringsår lästs in i fönstret. Syftet med denna knapp är att kopiera om kontoplanen till det kommande bokföringsåret. Detta är användbart då ändringar i kontoplanen gjorts för det ordinarie året och dessa ändringar ska läsas över till kontoplanen för det kommande året.