Du är här: Systemvård > Allmänt > Systeminställningar > Internredovisning

Internredovisning

Under denna sektion finns inställningar för internredovisning, som är en tilläggsfunktion i MONITOR.

Integration av lagerjournal till redovisningen

Här anges om lagerjournalen ska integreras till redovisningen.

Integration av fakturajournal till redovisningen

Här anges om fakturajournalen ska integreras till redovisningen.

Integration av tillv.orderjournal till redovisningen

Här anges om tillverkningsorderjournalen ska integreras till redovisningen.

Integration av kalkyldifferensjournal till redovisningen

Här anges om kalkyldifferensjournalen ska integreras till redovisningen.

Integration av prisändringsjournal till redovisningen

Här anges om prisändringsjournalen ska integreras till redovisningen.

Integration av loggjournal till externt redovisningssystem

Här går det att välja hur loggjournal ska integreras till det externa redovisningsprogrammet.

Kontering av oplanerat uttag/inleverans

Här går det välja Från standardkonto eller Från konteringssätt.