Du är här: Systemvård > EDI > EDI Data > Förklaring av kolumnerna i tabellen

Förklaring av kolumnerna i tabellen

Förklaring av kolumnerna i tabellen

Tabellens huvud (ej editeringsbar)

Sekvens

EDI-meddelandets sekvensnummer som det meddelandet har i importfilen eller får i exportfilen.

Status

Är EDI-meddelandets status. Denna huvudstatus visar den lägsta status som någon av dess rader har. Ett EDI-meddelande kan ha följande olika status:

Riktning

Visar med ett nummer om det är ett inkommande eller utgående EDI-meddelande. Det finns två värden:

EDI Koppling

Är kopplingsnummer (Ext ID ifrån EDI Kopplingar).

Formatnr

Är EDI-formatets ID-nummer. De olika EDI-formaten och deras ID-nummer beskrivs i hjälpen för rutin EDI Kopplingar.

Formatgrupp

Se hjälpen för rutin EDI-Kopplingar.

Skapad av

Är den användare som gjort import eller export av EDI-meddelanden i MEDI.

Inläst

Är det datum och klockslag när denna rad med EDI-meddelande lästes in.

Ställe

Det lagerställe som EDI Kopplingen hör till.

Meddelandenr

EDI-meddelandets meddelandenummer som det meddelandet har i importfilen eller får i exportfilen.

Ändrad av

Är den användare som ändrat EDI-meddelande. Även datum för ändring visas.

Tabellens rader

R

Ett radnummer som EDI-meddelandet har i importfilen eller får i exportfilen. Radnummer räknas upp från 1 inom varje sekvensnummer.

S

Radens status (se Status ovan)

Data

Själva EDI-meddelandet på den raden.