Du är här: Systemvård > EDI > EDI Data > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Här visas ett exempel på den tabell som hämtas upp i denna rutin. Tabellen visar data för EDI-meddelande separerat i olika kolumner. Under varje kolumn är det möjlig att ändra befintliga värden.

Varje EDI-meddelande representeras av en samling rader i tabellen. Olika meddelanden kan särskiljas dels genom sekvensnummer och/eller tidpunkt.

För att ångra ett ändrat värde går det att trycka Esc för att återta det tidigare värdet.

Exempel på tabellen EDI Data, selekterad på EXT ID.

Se även Förklaring av kolumnerna i tabellen.