Du är här: Systemvård > EDI > EDI Kopplingar > ID

ID

Första kolumnen på varje rad är ett radnummer eller ett ID-nummer för den kopplingen. Det här numret kan anges på kund/leverantör om specifika kopplingar ska definieras.

Kopplingen, med ID-numret härifrån, specifieras i rutinerna Uppdatering kunder med parametern Kundspecifik EDI koppling för INVOIC och rutin Uppdatering leverantörer med parametern Lev.specifik EDI koppling för Orders. Parametrarna finns där under knapparna Extra information som finns under fliken Information.